Információ: +36(70) 380 3051

Szoboszlay Zoltán
Rendezvényszervező

EXTRAVAGÁNS ESKÜVŐ  A BOWLING WEDDING–BEN

Ha esküvő, akkor csakis valami nagyon modern jöhet szóba számodra?

Egy fotó, ami szemlélteti, miről is beszélünk😊

A fekete- fehér kombináció vagy bármilyen merész szín vagy forma a szokatlantól a megdöbbentőig alkothatja a kellékeidet és alakíthatja az egész esküvőd stílusát.
Ne mondj le remek ötleteidről! Ide varázsoljuk Neked, amit elképzeltél.

Kreatív, csajos ötletekkel megáldott dekoratőrünk csak Nektek kitalálja, mivel tudnátok leginkább kifejezni az egyéniségeteket, az esküvőtök mondanivalóját.

Az ételeket mindenképpen a szokványostól eltérően javasolnánk tálalni. Nem kell felismerhetetlen és soha nem látott ételekkel bombázni az embereket, mert felszabadultan csak a jóllakott emberek fognak szórakozni😊.
Egy-egy ötletes díszlet, vagy tálaló edény, esetleg egy nem szokványosan kialakított különleges ételkóstoló-sarok megkoronázhatja a finom falatoktól roskadozó büféasztalt.

Mit kereshet a páva az asztalokon? – persze nem igazi páva, de attól még meg fognak lepődni, hidd el! Ha neked ez az extravagáns, akkor miért is ne?

Vagy ehetik a vacsorát a vendégek óriási háromszögletű tányérokból, vagy lehet mindenki tányérja más színű. Egy-egy téma, vagy híres ember kultusza köré is épülhet minden más, ami az esküvőddel kapcsolatos.

Az extravagáns stílusú fotóitok elkészítéséhez a Bowling Weddig remek alternatívákat kínál. Fotósunk ismeri a helyszín minden zegét-zugát, így számos olyan ötlettel tud szolgálni, melyre nem is gondolnátok😊.

Árajánlatkérés