Ez a rész látszólag rólunk szól, de mindjárt meg fogod érteni, miért inkább mégis RÓLAD SZÓL.

Egyrészt azért, mert mi 15 év alatt számos típusú rendezvényen sikerrel vagyunk túl, ezért bármilyen ránk bízott feladatot kihívásnak tekintünk, úgyhogy tesztelj minket bátran.

Mi nem sakkozunk itt a csapattagokkal: aki vacsorát főz, azt nem fogod látni az italpultban, aki felszolgál, belőle nem lesz éjfél után sofőr, és nem a főnök felesége takarít…

Hisszük, hogy egy jól működő gépezetben mindenki egy fontos láncszem, és a gördülékenyen működő team megsokszorozva az egyesekben lakozó erőt egy valóban emlékezetes esküvőt fog biztosítani Neked is. Így a barátaid előtt soha nem kell majd szégyenkezned, hogy a Te esküvődön bármilyen gikszer történt volna.

Ezek a kedves emberek fognak várni: 😊

Hermesz Dénes / Üzletág vezető

Feladatom cégünk vendéglátó egységeinek vezetése, jelen esetben a Sugár Bowling & Pub-ban a 10 évvel ezelőtti nyitás óta dolgozom vezető beosztásban.
Egy kezdetben még ismeretlen, viszonylag alacsonyabb forgalmat bonyolító üzletből sikerült lépésről lépésre felépítenünk üzletünket, mely mára már az ország legnagyobb bowling klubjává nőtte ki magát.
A Sugár Bowling & Pub-ban épp úgy büszkék lehetünk az idei évben beüzemelt legkorszerűbb pályákra, ahogyan színes koktélkínálatunkra és a minden igényt kielégítő éttermi szolgáltatásainkra!
Azt gondolom, hogy egyedülálló, különleges hely vagyunk!
Óriási büszkeség számomra,
hogy a rengeteg munkát és erőfeszítést vendégeink értékelik és sikeresek lehetünk abban, amit szeretünk.
Mindezzel hozzájárulhatunk
ahhoz, hogy a nekünk bizalmat szavazó ifjú párok életének egyik legfontosabb napját feledhetetlenné tegyük!

Féth TímeaEsküvőtervező

15 éves esküvői tapasztalatommal abban leszek a segítségetekre, hogy minden az elképzeléseitek szerint valósuljon meg a nagy napon, az előre megbeszéltek szerint.
Ettől a pillanattól az esküvőig vezető csodálatos úton én leszek a tanácsadótok, a mindenesetek, bármilyen esküvőt érintő téma kapcsán forduljatok hozzám bizalommal.
Nem csak az esküvőtök programját, ízeit és italait fogjuk együtt személyre szabottan kialakítani, hanem kérd bátran a segítségemet zene, dekorációk, torták, ceremóniamester, köszönetajándék, vendégek szállása vagy szállítása, szertartás megrendezése, szertartásvezető és templomi esküvő kapcsán is.
Az esküvőtökön végig ott lesz nektek a profi esküvőszervező stábunk egy kiváló tagja, hogy minden a megbeszéltek szerint alakuljon.
Ami nem vendéglátással kapcsolatos jelzés, kérés aznap, az mind az én hatásköröm. Munkatársaimmal egyetlen közös célunk lesz aznap, hogy minden örömtelin, és emlékezetesen sikerüljön az esküvőtök napján.

 

Tóth Viktor / Pub Manager

Az étterem, ezzel együtt a felszolgálók, a bartenderek és a konyhai dolgozók munkájának koordinálásáért felelek. 6 éve dolgozom a Sugár Bowling & Pubban, többféle munkakörben is próbára tettem magam a hosszú út során, egészen a jelenlegi pozíciómig. Ezalatt rengeteg értékes tapasztalatot gyűjtöttem, mára már rendszerünket átlátva igyekszem a legjobb tudásom szerint, a legjobbat nyújtani a bennünket választó közönségnek!

Fülöp Levente / Séf

Konyhánk hét fős csapatának munkájáért, egységéért, az ételeink magas színvonalú elkészítéséért és tálalásáért felelek. Legyen szó ,,a la carte” szervizről, vagy akár több száz fős eseményekről, esküvői cateringről.
Már 4 éve dolgozom az általam vezetett konyhában, melyben megtaláltam azt a csapatot, kísérletező készséget és szakértelmet, azokat a gépészeti és higiéniai feltételeket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy alkossunk, olyan szintű gasztronómiai színvonalat biztosíthassunk a mindennapokban és az esküvőkre egyaránt, melyre mindannyian büszkék lehetünk!

 

Szoboszlay Zoltán
Sales & Marketing Manager

Feladatom cégünk marketing tevékenységeinek koordinálása, illetve a céges, baráti rendezvények szervezése, esküvői megrendelések esetén a közös tervezői és szervezésbeli munkálatok menedzselése.
A rendezvényszervezést illetően sok tapasztalatot szereztem, így minden erőmmel igyekszem hasznosítani őket a jelenlegi projektek során, valamint a folyamatos megújulás jegyében, a trendeket is követve fenntartani a sokoldalú kínálatunkat, a szervezés terén pedig az elvárható legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani kedves Vendégeinknek.

 

 

Horváth Róbert / Bowling Manager

Üzletünk Bowling szekciójának vezetője vagyok, az én feladatom a rendszer megfelelő karbantartásának és kifogástalan üzemének koordinálása, esküvők alkalmával a legmagasabb színvonalú játékélmény biztosítása a násznép számára!
9 éve dolgozom a cégnél, ez idő alatt rengeteg értékes szakmai, műszaki és vezetői tapasztalatot szereztem, melyeket a mindennapokban kamatoztathatok. Mindig érdekelt a gépészet, ezen felül különleges kihívást jelent számomra a bowling pályák rendszerének, működési elvének feltérképezése, hiszen rendkívül kevés szakember ismeri behatóan őket Magyarországon.

Sugárbowling-esküvői-helyszín
Árajánlatkérés