Információ: +36(70) 380 3051

Szoboszlay Zoltán
Rendezvényszervező

KÜLÖNLEGES ESKÜVŐ  A BOWLING WEDDING–BEN

Különleges esküvőt szeretnél?

Minden elképzelésedet támogatjuk, és lehetőségeink szerint megvalósítjuk. Mondd el nyugodtan, mit szeretnél, és segítünk megálmodni, létrehozni.

Mitől lesz különleges az esküvőd?

Ha például nem szokványos színeket használsz: egy pávakék citrom sárgával vagy egy magenta-lime kombó elég vagány.
Ha visszafogottabb természetűek vagytok, akkor a szürke-halvány rózsaszín vagy egy fokkal merészebben a fekete-fehér is különleges hatást tud biztosítani.

A dekorációk mellett lehetnek a székek vagy akár az abroszok színesek, melyeket különleges fényeffektekkel tudunk még egyedibbé tenni.

A pár mögött a főasztaldíszlet lehet akár egy mini fűszernövénykert, ha szeretitek a természetet, és be akarjátok csempészni az esküvő hangulatába.

Ugyanide vetíthetünk fényből bármilyen formát, akár a monogrammotokat…

Különleges lehet az esküvőd egy formabontó koktélozós vendégvárással, amely egy vidám hangulatú estét fog sejtetni az érkező vendégeitekkel.

Különlegesség lehet akár egy sztárvendég az esküvőtökre, melyet akár Neked rendel meglepetésként a párod (ebben titokban szívesen segítünk😊)

Különleges lehet a vendégek számára az is, ha bármilyen nem szokványos ajándékkal készültök számukra: bármi ami hazavihető, de nem fogják megenni…
Szívesen ötletel Veletek fantáziadús dekoratőrünk, aki teljes körűen intézi esküvőtökre igény szerint nem csak a virágokat, helyszíni dekorációkat, hanem bármilyen egyéb díszt, ajándékot is.

Árajánlatkérés