Ismerjétek meg partnereinket,
akikkel megvalósítjuk álomesküvőtöket

Különleges esküvőre vágysz, ahol csak az a dolgod, hogy önfeledten szórakozz és élvezd a számodra legfontosabb emberekkel együtt töltött időt?
Pontosan ezt szeretnénk Neked biztosítan
i szakmai tapasztalataink, és az esküvőkben profi kolléganőnk, Timi jóvoltából.

Ismerd meg, kikből áll az a csapat, akik már összeszoktak, egymás rezdüléseiből is tudják a másik reakcióját.

Miért fontos ez Neked?

Mert ha olyan közreműködőket kérsz fel az esküvődre, akik tökéletes összhangban dolgoznak, nagymértékben tudják segíteni a vidám, önfeledt hangulatot. Minden meg lesz örökítve, a DJ felismeri, már a vendégek érkezésekor, hogy milyen zenét kell majd játszani.

Természetesen mindenki fogad majd instrukciókat, kéréseket Tőletek, és szükséges, hogy megismerjenek Benneteket. De ha nem mondtok nekik külön semmit, ők akkor is ugyanolyan profin teszik a dolgukat.

Ismerik a Bowling Wedding-ben zajló esküvők menetét, tehát pl. nem fordulhat elő az, hogy a fotós lemarad a torta kihozataláról, és nem lesznek megörökítve ezek a pillanatok… stb.

Ha Ti más közreműködőket szeretnétek, őket is nyugodtan hozhatjátok, de mielőtt hosszas keresgélésbe kezdtek ellenőrizhetetlen minőségű szolgáltatók iránt, kérlek vessetek egy pillantást sokat bizonyított profi csapatunk szakembereire.

FÉTH TÍMEA

 Esküvőtervező, esküvőszervező, esküvői tanácsadó:
weddingplanner-hungary.com

Minden esküvői közreműködőre, kellékre, szolgáltatásra személyre szólóan javasolunk Nektek ötleteket, forduljatok hozzánk bizalommal. Így a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásokat fogjátok kapni, ráadásul felesleges költségekről mentesen. Minden általunk ajánlott szolgáltatásra 8-féle különleges garanciát vállalunk.

A részletekről személyes beszélgetés alkalmával tudunk beszélgetni, akár itt a Sugar Bowling-ban, akár más, előre leegyeztetett, Nektek kényelmes helyszínen.

Időpontegyeztetésért hívd Féth Tímea esküvőtervezőt:

Tel: + 36 30 241 1219

feth.timea@gmail.com

CSULIK-GAMBÁR DITTA

A Ditta világa megálmodója (dekorációk, virágok):
www.dittavilaga.hu

Ő Ditta, aki a helyszínt az általad megálmodott stílusban öltözteti fel, összehangolva a legapróbb részleteket is.

Ditta sok éves rendezvényszervezői tapasztalatával és fotósként tanult különleges szemléletével megalkotta igazi életörömet jelentő hivatását, saját cégét, a Ditta Világát. Biztos lehetsz benne, hogy ha Őrá bízod, hogy kreálja meg álomesküvőd minden egyes részletét, nem bánod meg.

Számos olyan kelléke, kiegészítője van, amelyet kimondottan erre a helyszínre talált ki, ezeket már  megmérte, kipróbálta. Nem kell találgatnod, vajon milyen lesz az összhang, mert meg tudja mutatni képeken. Így előre látni fogod, hogy amit kitaláltál, az hogyan mutat itt.

Sok esetben a menyasszonyok, vőlegények igazi kihívással szembesülnek, amikor kiderül, hogy az interneten talált dekoratőr nem rendelkezik helyismerettel azon a helyen, ahol az esküvő lesz. Ebből adódóan nem tud itteni referenciákat mutatni.

Ha most azt gondolod, hogy az egyedileg összeállított dolgok drágák, akkor megnyugtatlak: Ditta bármilyen keretösszegből tud Nektek ízléses, igényeteknek megfelelő dekorációt készíteni.

SZABÓ EMIL

Különleges fényeffektek, professzionális hangtechnika, szertartás hangosítás, DJ-k, zenekarok:
weddingsound.hu

Emil, a bulifelelős. Legyen szó DJ-ről, caraokee-ról, bármilyen zenei produkcióról, sztárfellépőről, Emil mindent megold. Ki Ő, és miért vagyok benne biztos, hogy remek választás lesz esküvőtökre?

Emil lépésről-lépésre építette fel cégét. Tudatosan azokon a területeken fejlesztett, ahol valamilyen igény jelentkezett az esküvőjükre készülő párok körében. Ezt profin ötvözi a legújabb zenei és előadóművészeti trendekkel.
Folyamatosan fejleszti csapatát, amely főleg fiatal tehetségekből áll: hangtechnikusok, DJ-k, fénytechnikai szakemberek… Emilnél soha nincs olyan, hogy nem teljesítette volna, amit vállalt. Mivel profi csapata van, így, ha bármi történik a választott DJ-vel, azonnal tudja, kit fog riasztani, hogy profin átvegye a kieső kolléga helyét.

Amint kitaláltátok, milyen színeket szeretnétek az esküvőre, Ő ehhez igazítja a hangulatos, színes dekor lámpákat. Ha bármilyen kívánságotok van: füstgép, szárazjég (ahol a nyitótánc olyan lesz, mintha felhőkben állnátok), caraokee (amely lehet a bulis részből egy óra, pl. asztalonkénti csapatversennyel)… a lehetőségek száma végtelen.

Ha nem mondtok neki semmit, csak egyszerűen Rá bízzátok az egészet egy megbeszélt keretösszegben, akkor Ő ahhoz fog ajánlani és veletek előre egyeztetni kellékeket, szolgáltatásokat. Így biztosak lehettek benne, hogy a pénzetekért a számotokra (és speciálisan erre a helyszínre) összeállított felszerelést, technikát fogjátok kapni.

NATALIE RITTER

Az érzelmes képi megjelenítés nagymestere:

www.ritternatalie.hu

Natalie egy olyan fotós, aki a vidám fiatalok könnyedségével, ugyanakkor rengeteg tapasztalattal, rugalmasan figyelve elvárásaidat, fogja megörökíteni a legszebb pillanatokat esküvődön. Női érzékenységgel, igazán különleges színvilággal és hangulattal.

Kiváló a pillanatképek készítésében is, így nem beállított, „erőltetett” hangulatú képek lesznek. Natalie varázslatos egyéniségénél fogva sodródik az eseményekkel, és együtt él majd az események egymásutániságával. Sosem tűnik el a szemetek elől, őt mindig valahol tüsténkedni fogjátok látni.
Jelenléte olyan lesz, mintha egy jótündér lebegne itt-ott, néha kattintgat, és a kezei közül egy csoda képsorozat fog előkerülni.

Natalie által készített képekből igényes minőségű fotókönyvek és egyedi albumok születnek általában, de ha Ti csak a képeket szeretnétek nagy méretben, azt is meg lehet oldani, hiszen egy egyedi pendrive-on a monogramotokkal díszítve adja majd át, remélhetőleg boldog pillanatokat okozva ezzel majd Nektek, hogy újra és újra átélhetitek képein keresztül a csodás Nagy Napotokat.

KÖZÖS CÉLUNK, HOGY A TI ESKÜVŐTÖKÖN IS MINDEN TÖKÉLETES LEGYEN!

Árajánlatkérés