Információ: +36(70) 380 3051

Szoboszlay Zoltán
Rendezvényszervező

JÁTÉKOS ESKÜVŐ  A BOWLING WEDDING–BEN

Játékos, örök fiatalok vagytok?

Pont ideális esküvői helyszín számotokra a Bowling Wedding!

Az első, amire minden vendégetek asszociálni fog, hogy „hurrá, vége egy nem szokványos esküvő!” – és tényleg… Természetesen akár a korlátlan pályahasználat is adott, mint lehetőség.

De itt még nem kell, hogy megálljunk. Sőt!

A szertartásterem vidám hangulatú bowling-os képekkel van díszítve, amely teljesen egyedi hangulatot tud kölcsönözni a szertartásnak is. Éljetek ezzel a lehetőséggel is.

A szertartásra a bevonuló útvonalat gyakran szirmokkal szokták szórni, vagy virágokat, lampionokat helyeznek el. Ezek helyére elképzelhetsz bowling golyókat😊 – természetesen más ízléses „szokványosabb” esküvői díszítésekkel kombinálva.

A játékos esküvő szinte elképzelhetetlen játékmester nélkül. Nem feltétlenül az öltönyös, elegáns, visszafogott stílusban beszélő ceremóniamesterre gondolok. Ha ettől felszabadultabb hangulatot terveztek, akkor nyugodtan kérjétek csupaszív, fiatal, senkivel össze nem keverhető MesePetinket, akit remélem a megfelelő időben személyesen is bemutathatok majd Nektek.

Ő a felnőtt szórakoztatás mindenféle módját műveli, és remek, személyre szabott ötleteivel nem csak mint tanácsadó tud nektek segíteni, de szívesen le is vezényli az egész estét egy kedves házigazda módjára.

Természetesen a Bowling Wedding összes többi játéka is rendelkezésetekre áll, egyeztetés szerint. 

És hogy milyen ételek illenek a játékos esküvőhöz?

Minden, ami elkészíthető, megvalósítjuk. És hogy hogyan lesznek ezek játékos formában tálalva? Ezt nyugodtan bízd fantáziadús séfünkre, és ötletgazdag dekoratőrünkre.

A hidegtál sem kell, hogy szokványosan nézzen ki…

 

Már a vendégvárásnál villanthatsz😊:

A falatkák letehetők így is, de képzeld el őket mondjuk egy káposztafejbe szúrkálva…:

Éjfélkor pedig ezek a forró kutyák okozhatnak derültséget. És máris elkerültük a szokványos töltött káposztát…